9840

Just Drive – BoxKit

Het unieke BoxKit concept stelt verkopers van bedrijfwagens in de gelegenheid om naast een chassis ook gelijk een lichtgewicht carrosserie te verkopen. De combinatie chassis + opbouw kan binnen een maand geleverd worden en is door de bedrijfswagenverkoper zelf te onderhouden/repareren/vervangen.

Voor dit unieke concept met verkooppunten door heel de Benelux zocht de firma Just-Drive slimme software die er voor zorgt dat verkopers van bedrijfswagens snel, overzichtelijk en foutloos een carrosserie aan kunnen bieden. Ook als de betreffende verkoper geen expert is op het gebied van BoxKit. De oplossing werd gevonden in Merkato van Quootz.

Binnen vier weken na de training werd de eerste carrosserie al verkocht via het nieuwe systeem. Bedrijfswagendealers kunnen nu zelf een aanbieding voor een BoxKit opbouw maken.
Merkato zorgt, bij order, middels een koppeling met Plan de Campagne ERP tevens voor de aansturing van de fabriek waar de kits worden gemaakt. Een typische toepassing van ons “multi-BOM concept”

BoxKitBoxKit

Weten wat Quootz voor u kan betekenen?

Vraag de demo aan Just Drive

Voor deze referentie hebben wij gekoppeld met Plan de Campagne

Meer informatie over Plan de Campagne